Slider picture
Slider picture

RECUFE

Dizajn Unik

Per ti dhene nje force User Interface,kemi vendosur qe pergjigjet te jene te perfaqesuara nga fytyra.Cdo fytyre do te kete sibmoliken e saj ne secilin rast.


Sherbimi Nevojshem

Merr sherbimin,ne nje menyre efektive sipas te ciles vjen feedback-u i pergjithshem ne kohe reale.Duke plotesuar kshu te gjitha nevojat per menaxhimte dhenash.


Suport i Garantuar

Suporti eshte pjese kryesore qe permbush nevojat per klientet,duke i dhene keshtu siguri per eficence ne zhvillimin e te dhenave.Gjithshka eshte e sigurt me Recufe.


RECUFE per Biznesin tuaj

Analize e detajuar per cdo pike te kompanise tuaj.Date dhe ore e sakte e pergjigjes se Klientit

Zbulon dhe nxit meritokracine pasi me nje analize te kryqezuar gjejme emrat e punonjesve.

Pse duhet RECUFE

| Feedback

Ne forme te thjeshte dinamike,interaltive me klientin,gje e cila sjell nje efikasitet ne krijimin e te dhenave per klientet tuaj.

| Thesare

Menaxheret kane kontroll te plote mbi te dhenat per klientet e tyre ne kohe reale dhe ne nje menyre te thjeshte perpunimi te tyre.

| Kliente

Fokus i perqendruar te klientet tuaj.Te dhena te mbledhura nga aplikacioni qe sjell informacione ne reagimet e klienteve tuaj.

| Te dhena

Te dhena te sakta ne kohe reale.Te ndara sipas sherbimit te marre nga klienti juaj.Te mbledhuara ne menyra efikase per biznesin tuaj.

Mesoni me shume per ne.

Demo Online

User : user1
Password : user1

Merrni pershtypjet e para duke e testuar aplikacionin RECUFE online.


  Shiko Demon

Si funksionon RECUFE

Na Kontaktoni

Na dergoni mesazhet tuaja per cdo informacione shtese qe ju nevojitet dhe ne do ju kthejme pergjigje te menjehehershme.